車公誕市場年宵泊車泊邊好?

經過不停既彈出又彈入之後,大家今年終於有乾貨年宵喇!不過得一個,就係位於大圍沙田翠田街足球場原本既車公誕市場喇。開放日期係由2021年2月9日至26日,共設32個乾貨攤檔,營運時間與車公廟開放時間相同(朝八晚六)。

去車公誕市場泊車泊邊好?
1. 新翠商場(新翠邨)
距離計最近車公廟,不過價錢係本文中最貴,車位仲要偏窄。永遠都係越近就越貴($20/$24)。(按我導航



2. 車公廟體育館
如果以前就會介紹大家泊秦石邨,但係去年開咗車公廟體育館之後,當然去泊新場啦,平啲仲近啲。($8/$10/$15 半小時計)(按我導航


3. 金獅花園
越遠就越平,所以金獅花園係最平(一至日都係$14),同新翠比金獅花園車位正常好多。(按我導航

以上停車場時租價錢由泊好先網站提供,請點擊以上停車場連結到泊好先以瀏覽時租價錢。

想知其他常去地方泊車泊邊好?例如紅館泊邊好?會展泊邊好?Donki泊邊好?
請即去泊邊好?專頁搵答案啦。有專人幫你格晒價,有街景仲有導航添。

#沙田 #廟宇