spot_img

旺角T.O.P 彌敦道700號泊車泊邊好?

T.O.P商場本身無停車場,附近嘅旺角中心都係無,揸車去嘅朋友就好麻煩。所以泊邊好為你揀咗最近同最平嘅停車場比大家。始創嗰啲長期無位嘅我哋當然無謂講。睇咗以下嘅比較先。

停車場時租步程
中華基督教會望覺堂$34/$384分鐘
洗衣街露天停車場$345分鐘
旺角道壹號$257分鐘

1. 中華基督教會望覺堂停車場按我導航
距離計係最近,不過你睇停車場名就知佢都唔係預外人會黎泊,所以收費極貴,除非你泊一泊攞野就走,否則建議寧願泊下面介紹嘅露天場。


2. 旺角洗衣街露天停車場按我導航
旺角新開嘅爛地場,位置喺原本嘅聯運街露天停車場旁邊,不過入口改咗喺洗衣街港九潮州公會中學旁邊。所以一定要經洗衣街入,旺角道係入唔到的。咁爛地場價錢就會平啲架喇,時租$34,仲有日泊$165同夜泊$85。特別係夜泊相當抵泊,一至日夜晚6點後入車就可以$85泊到第二朝。


3. 旺角道壹號停車場按我導航
反正依家條行人天橋已經開通咗,咁就可以泊遠少少都唔怕。所以今次介紹呢個可以話係全旺角最平嘅場,時租$25,已經短期內加咗幾次價,都仲係$25。真係好平,唯一缺點係要入車Lift。但係佢有一個優點,就係有全日泊,只需$160就可以泊到當晚12點,星期一至日通用。


時租價錢詳情,請按以下地圖:

#區區泊邊好 #旺角

spot_img